Sun is shining and so are you

Majmånad är en månad som har tagit mig med storm. Vanligtvis är jag inte överdrivet förtjust i månaden då det mest är en startsträcka mot sommaren som aldrig kommer. I år har jag dock njutit till fullo. Omgångar av sommarvärme och strålande sol har gjort naturen otroligt fin, jag har varit närvarande och kunnat njuta av hur allt blommar, gror och får liv. Tänk så mycket mer man njuter när man är närvarande i det som sker runt en istället för att stressa på i sin egna lilla bubbla…

Tillsammans har, alla i familjen, hållit igång och fortsatt med löpträningen. Djur uppskattar löpningen i skogen, såväl hund som häst. Myska kommer glatt springandes mot en i hagen och vill ut på äventyr. Det fortsätter gå riktigt bra. Dippen i höstas med trots och ifrågasättande av ledarskap har nu i princip helt försvunnit. Ibland testar damen gränser men vad kan man vänta sig av en unghäst? Det är lätt att konstatera att Myska gillar att springa, däremot har hon inte konditionen riktigt än men den kommer och egentligen är den bättre än min så vi får utvecklas tillsammans.

IMG_0858

Nu mera är damen 3 år gammal, vilket firades med morötter, knäckebröd och äpplen. Det uppskattades av mitt lilla matvrak. Jag upplever att hon har stannat av i växandet och nu börjar hon lägga på mer i vikt. Finns tendenser till att hon är på väg att bli tjock, framför allt kring hals, bogblad och lår. Känns som att jag inte riktigt har hunnit med i övergången men damen är på väg att bli vuxen. Det är bäst att se över matransonerna och planera för betessäsongen.

Sommarbetet har fått sig en extra tråd för att Myska inte ska kunna ta sig ut på äventyr när det behagar. Ibland uppfattas gräset som grönare på andra sidan och den slipade damen tar sig ut ur hagen när det passar henne. Som tur är har dessa äventyr upphört nu när vi har dragit extra trådar i staketet.

Ny tjänst har sökts på jobbet. Anställningsintervju väntar nästa vecka och därefter får vi se om hösten bjuder på lite andra arbetsuppgifter. Fortsättning följer.

Sist men inte minst har bröllopsplaneringen fått ett riktigt uppsving under månaden som gått. Vigselringar har beställts, liksom inbjudningskorten. Bröllopsklänningen kom men blev en stor besvikelse när den kändes meh… istället för WOW. När besvikelsen lagt sig kikade jag på andra alternativ och nu har jag äntligen hittat ett alternativ, även om den inte känns helt hundra. Tur det finns gott om tid kvar. Det finns fortfarande mycket kvar att planera såsom bröllopsfrisyr, brudbukett, tårta, mat etc etc. Vi har kommit en bit på väg men för varje gång vi stryker ett par punkter så tillkommer nya.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: